ЗА КОНТАКТИ:

Печатница Джусита-ДЕС
гр. София, ж.к. Надежда,
бул. Хан Кубрат № 11
02/837 55 00; 483 95 50
0882 506 210,
0882 506 218,
0898 518 787,
e-mail: 375500@dir.bg

 

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ E-PAY

плащане през интернет

назад

ПРОДУКТИ

СУВЕНИРИ  опаковки

 

Сувенирите са популярен рекламен материал, който печели все повече привърженици. Чрез тях, клиентът получава нещо в ръка. Типично по български никой не изхвърля това, от което има полза. Затова трябва да се съобрази, коя информация може да е най-ценна, тъй като мястото за надписване обикновено е ограничено.

Най-популярните сувенири са: химикалки, запалки, моливници, визитници,чанти, ключодържатели, пепелници, чаши, часовници, рулетки, тефтери и др.

Технологиите за надписване са сито печт, тампонен печат, лазeрно гравиране и сега навлиза съвсем нова – директен печат. Важно е да се знае, че не всички сувенири могат да се надписват. Има разработени материали, които гарантирано износват печата дълго време. Когато желаете някой сувенир се убедете, че той подлежи на надписване.

Сувенирите се подаряват най-често за Коледа, затова си осигурете достатъчно време, за да излязат, когато са Ви необходими. Имайте предвид, че технологично са необходими 3-5 дена, но в натоварен график може да чакате 10-12 дни.

Химикалки, пишещи средства цена
Запалки цена
Ключодържатели и други метални изделия цена
Пластмасови, керамични и стъклени изделия цена
Текстилни изделия цена
Електронни изделия, часовници и термометри цена
Бизнес комплекти цена
Кожени изделия цена
Календар бележници и тефтери цена