ЗА КОНТАКТИ:

Печатница Джусита-ДЕС
гр. София, ж.к. Надежда,
бул. Хан Кубрат № 11
02/837 55 00; 483 95 50
0882 506 210,
0882 506 218,
0898 518 787,
e-mail: 375500@dir.bg

 

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ E-PAY

плащане през интернет

назад

ПРОДУКТИ

ЕТИКЕТИ и СТИКЕРИ  опаковки

Етикетите са група от полиграфически изделия, върху които могат да се прилагат почти всички технологии: офсетов печат, дигитален, голд печат, сухо преге, щанцоване, UV лак, както и персонализация.

В зависимост от сферата на приложение, се използват и най-разнообразни хартии и картони. Когато се печата на самозалепваща хартия, изделията наричаме стикери. Отделя се голямо внимание при проектиране на етикет, защото това е най-лесния начин да попадне името на Вашата компания в ръцете на потребителя. Напоследък за направа на етикети се използват и други материали като: метал, пластмаса, дърво, текстил и т.н. Заради особената важност на опаковането, обръщаме специално внимание на етикирането, като търсим най-доброто съотношение – цветност – материал – количество – цена.

В полиграфията много често се използва етикетна хартия, която при машинно лепене заема формата на бутилката, буркана. Най-големият й недостатък е, че не може да се направи оптимизация за разположението на етикета върху листа, защото задължително трябва да се спазва посоката на водата на хартията, за правилно огъване върху продукта.

листовки