ЗА КОНТАКТИ:

Печатница Джусита-ДЕС
гр. София, ж.к. Надежда,
бул. Хан Кубрат № 11
02/837 55 00; 483 95 50
0882 506 210,
0882 506 218,
0898 518 787,
e-mail: 375500@dir.bg

 

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ E-PAY

плащане през интернет

назад

ПРОДУКТИ

ОПАКОВКИ И КУТИИ   опаковки

 

Опаковката е нещо, с което загръщаме продукти. Почти всички стоки в магазина са пакетирани. Точно на опаковката се пада най-тежката задача, да грабне купувача и да продаде стоката. Ето защо се изисква креативен дизайн, за да се впечатли Негово Величество Клиента.

За производството на опаковки се използва широк спектър от материали: картон, микровелпапе, опаковъчни хартии, астролон, пластмаса и др.

Важно е, че всеки продукт се нуждае от специфична кройка. Тази разгъвка се изчертава на компютър, след което се изработва инструмент за рязане (щанца).

Предварително използваните хартии могат да са отпечатани, да са лакирани, ламинирани. Има вариант върху отщанцвана опаковка само да се залепи етикет.

Опаковките трябва много добре да се обмислят, защото и при минимална промяна в размерите се налага да се изработи нова щанца.

Напоследък много модерни са вакуум-формованите опаковки. При тях се печата картонена подложка, която се нанизва върху прозрачна отливка, с формата на продукта, който се вижда. Опаковането е огромна индустрия, която обхваща всички сектори. Най-важното е да използваме екологични материали, за да пазим околната среда чиста.

Кутии от велпапе с налични щанци цена
Стандартни кутии цена
Кутии от микровелпапе цена
Кашони и щайги от велпапе цена
Многоъгълни кутии цена
Кутии с разкъсваща лента цена
Кутии с прозорец за продукта цена
Разделители за проверка цена
Отворени кутии цена
Отварящи кутии цена
Разпределящи кутии цена
Луксозни подаръчни кутии цена
Дизайнеркси кутии цена
Чанти - кутии цена
Конусовидни кутии цена
Кутии за бутилки и консерви цена
Опори