ЗА КОНТАКТИ:

Печатница Джусита-ДЕС
гр. София, ж.к. Надежда,
бул. Хан Кубрат № 11
02/837 55 00; 483 95 50
0882 506 210,
0882 506 218,
0898 518 787,
e-mail: 375500@dir.bg

 

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ E-PAY

плащане през интернет

назад

ПРОДУКТИ

КНИГИ, ПОКАНИ, ПРЕЗЕНТАЦИИ  опаковки

Покани
Има поводи, когато етикетът изисква да поканите гостите си официално. Ние можем да изработим Вашите уникални покани. Използваме специални структурни хартии, сухо преге, щанци и всякакви екстри. Тъй като бройките, които са Ви необходими за някое събитие са малки, то себестойността е сравнително висока, но дигиталната технология ни дава възможността да се справим успешно.

Книги
Това са най-разпространените полиграфски продукти след вестниците. Няма ограничение за страниците, цветност и хартии. Напоследък стремежът е книгите да стават все по-луксозни.

Презентации
Изработваме всякакъв вид презентации, независимост от бройките. Вие може да ни се доверите и да се чувствате комфортно, когато искате да се представите добре. Не забравяйте, че най-силната реклама са добрите Ви оферти към клиентите. Рекламирайте промоциите си, за да могат Вашите потребители да са информирани първи. Не пестете от това да напомняте, че сте на пазара, защото забравят ли ви, ще е нужна нова рекламна стратегия, която определено ще Ви струва доста по-скъпо от редовното припомняне.

листовки