ЗА КОНТАКТИ:

Печатница Джусита-ДЕС
гр. София, ж.к. Надежда,
бул. Хан Кубрат № 11
02/837 55 00; 483 95 50
0882 506 210,
0882 506 218,
0898 518 787,
e-mail: 375500@dir.bg

 

ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ E-PAY

плащане през интернет

назад

 

 

 

 

» Сега опаковки

Дейността ни е насочена изцяло към пълно рекламно обслужване на клиентите в областта на печатната, сувенирната и външна реклама. От 2004 г. насам фирмата разполага с различни отдели оборудвани с машини, техника и специалисти, осигуряващи абсолютно затворен цикъл в производството на рекламните продукти. Стремежът ни е да разширяваме възможностите на предлаганите услуги при производството на печатна реклама, както и овладяването на нови технологии при производството на външна реклама.

Собствената база, затворения цикъл на производство ни дава увереността да предлагаме качествени продукти на разумни цени, без посредник, като поемаме отговорността за указаното ни доверие.

Ние можем да сътворим и осъществим всички рекламни продукти, от които се нуждаете. Ние не делим клиентите на малки и големи. Проявяваме сериозно и отговорно отношение както към Вашите визитки, така и към покривните реклами. За нас е важно да разберем Вашите желания, да Ви дадем съвет и да се гордеем с успехите Ви, постигнати от съвместната ни работа.

Освен това искаме да постигнем максимална бързина в обслужването и да предлагаме евро стандартите в издателската дейност, с попълнение от ново оборудване и все по-квалифицирани специалисти, за да могат потребителите да получават това, което им е нужно с възможно най-малко изгубено време, било по интернет или телефон. Целта ни е - максимален брой доволни клиенти.

www.wizitka.com е атрактивен сайт, който улеснява клиентите ни да си направят on-line визитка.

Вярваме, че с авангардни идеи и висок професионализъм ще отговорим на изискванията Ви за ефективно рекламно обслужване.

Разработен е сайта www.fotoobektiv.com, в който са публикувани авторски снимки с висока резолюция подходящи за печат. Нашите клиенти могат да разчитат и на снимки по индивидуални поръчки и проекти.